Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

przejscie podziemne

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

przejscie podziemne

Postautor: michu1978 » pt sty 02, 2009 8:15 pm

ostatnio rozmawiałem z moim dobrym starym znajomym, który jak był małym dzieckiem mieszkał w izbicy a teraz w kole. mówił mi ze istnieje przejscie podziemne w izbicy zrobione dla osób chorych umysłowo, których osrodek jest w izbicy. ponoc zostało ono wybudowane w celu aby te osoby nie przechodziły przez ulice tylko pod ziemia do swojego 2 osrodka??
co jest po drugiej stronie ulicy
czy to prawda ze takie przejscie jest???????????????
michu1978
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: blazej » pt sty 02, 2009 8:43 pm

Jest takie przejście pod ul. Narutowicza i łączy nowy budynek Ośrodka Orionistów dla dorosłych z dworem po byłej dziedziczce dóbr izbickich. Dostęp do niego jest ograniczony.
Izbica Kujawska Online
URL: www.izbica-kujawska.com (dodatkowy: www.izbica-kujawska.pl)
e-mail: kontakt@izbica-kujawska.com

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Wróć do Ogólne