Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Ufo, duchy i inne zjawiska w naszej okolicy.

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Ufo, duchy i inne zjawiska w naszej okolicy.

Postautor: MDrubkowski » śr lip 23, 2008 7:57 am

11111111
Ostatnio zmieniony śr sie 27, 2008 7:08 am przez MDrubkowski, łącznie zmieniany 1 raz
MDrubkowski
MDrubkowski
szeregowy
szeregowy

Postautor: Ptasiek » śr lip 23, 2008 9:52 pm

Bardzo ciekawy temat. Co konkretnie Cię interesuje? Jaki próg prywatności określasz? Wszak nie trudno wyjść na idiotę chlapiąc słowo za dużo.
Choć sporo widziałem poczekam na rozwój akcji. :P
Kaczyński mówił w moim imieniu. Mord w lasach katyńskich ciąży mi tym, że zamiast polskich elit muszę oglądać mordy siwca, palikota czy szetyny. Gdyby nie tamta zbrodnia najprawdopodobniej nigdy nie opuściliby chlewa.
Smok5
Awatar użytkownika
Ptasiek
generał
generał

Postautor: MDrubkowski » czw lip 24, 2008 8:00 pm

Interesuje mnie wszystko co związane z nieznanym, interesuje mnie to co nieosiągnięte i nieogarnięte. :D
Wstąpiłem do organizacji "Na progu nieznanego" i szukam relacji z naszej okolicy dla nich.
Serdecznie zapraszam do serwisu www.npn.org.pl
MDrubkowski
MDrubkowski
szeregowy
szeregowy

Postautor: NIKI » śr lip 30, 2008 6:37 am

w tej kwestii proponuje zgłosić się do P. Pałczyńskiej-nauczycielki j.polskiego w SP., nie tak dawno spisała wiele paranormalnych historii z naszych okolic, wydanie naprawde super!!!
NIKI
szeregowy
szeregowy

Wróć do Ogólne