Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

gdzie jest cmentarz niemeicki

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

gdzie jest cmentarz niemeicki

Postautor: michu1978 » śr gru 03, 2008 7:05 pm

witam

w sobote znów bede w izbicy akurat musze przyjechac do izbicy
bede miał troche wolnego czasu i chciałem sobie zwiedzic was cmentarz ewangelcki.
bo jak byłem latem i spytałem sie pare osob to nikt za bardzo mi nie umiał wytumaczyc gdzie sie on miesci i dlatego pytam was w którym miesjcu on sie miesci. jak akurat bede na stacji diagnostycznej ktora miesi sie na wylocie w kierunku lubrańca i jak bede z tamtad wracac to bym chciał sobie wjechac i zwiedzic
michu1978
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Re: gdzie jest cmentarz niemeicki

Postautor: Ron_Artest » śr gru 03, 2008 8:32 pm

michu1978 pisze:witam

w sobote znów bede w izbicy akurat musze przyjechac do izbicy
bede miał troche wolnego czasu i chciałem sobie zwiedzic was cmentarz ewangelcki.
bo jak byłem latem i spytałem sie pare osob to nikt za bardzo mi nie umiał wytumaczyc gdzie sie on miesci i dlatego pytam was w którym miesjcu on sie miesci. jak akurat bede na stacji diagnostycznej ktora miesi sie na wylocie w kierunku lubrańca i jak bede z tamtad wracac to bym chciał sobie wjechac i zwiedzic

Michu to napisz odrazu w jednym poscie co bys chcial zwiedzic i bedzie luzik.. :D Ktos Ci napewno napisze wszystko za jednym razem.. pozdrawiam ;D
"A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of "............ I LOVE THIS GAME!
Awatar użytkownika
Ron_Artest
młodszy chorąży
młodszy chorąży

Postautor: michu1978 » śr gru 03, 2008 9:31 pm

interesuje mnie cmentarz ewangelicki. w którym miejscu izbicy sie znajduje???????
michu1978
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: michu1978 » czw gru 04, 2008 9:28 am

czy ktos mógłby mi powiedziec gdzie sie on znajduje?????????????????
michu1978
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: mojaulica » czw gru 04, 2008 6:00 pm

Na ul. Augustowskiej za sklepem AGD, z daleka widać zarośla na wzniesieniu.
mojaulica
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: bob budowniczy » pt gru 05, 2008 6:00 pm

Napisz jak wrażenia i co ciekawego widziałeś.......możesz jeszcze po drodze obejrzeć kościół ewangelicki....
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: michu1978 » pn gru 08, 2008 7:42 am

witam
właśnie byłem w sobote u was w izbicy. udało i się trafic na cmentarz. no niestety to co zobaczyłem to az mnie zabolało ze tak mozna doprowadzic takie miejsce do do dewastacji. wszedłem akurat tu na poczatek bo była wydeptana sciezka i udało mi sie zobaczyc 2 w miare zadbane groby bo widac ze ktos o nie jeszce dba. dalej nie wchodziłem ze wzgl. na mocno zarosniete krzakami.
koło koscioła przejeżdżałem. miałem ochote wejsc do srodka ale niewiem czy mozna tak sobie wejsc i pogoladac. wiec nie wchodziłem bo moze ludzie by sobie pomyśleli ze przyszedł cos znów moze ukrasc??????????
:cry:
michu1978
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: michu1978 » pn gru 08, 2008 7:06 pm

szkoda ze tylko takie miejsce pamietajace troche histori jest wtakim opłakanym stanie
michu1978
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Wróć do Ogólne