Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Noclegi w Izbicy

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Noclegi w Izbicy

Postautor: Arizona » śr lis 02, 2005 12:52 pm

Mam pytanie : czy jest obecnie w Izbicy możliwość zdobycia jakiegoś noclegu w sensownej cenie? :) Czy funkcjonuje w Izbicy (lub najbliższej okolicy) jakiś hotel albo pensjonat? Byłoby bowiem fajnie przyjechać i zobaczyć to, o czym na stronce mowa, a nie każdy lubi warunki namiotowe.... :wink: a i nie zawsze jest do tego stosowna pogoda.... :roll:
Arizona
porucznik
porucznik

Postautor: blazej » czw lis 03, 2005 2:05 am

W Izbicy działa hotel, oto jego dane adresowe:

Hotel "SONJA"
ul. Narutowicza 63
87-865 Izbica Kujawska
tel. 286-52-03
286-51-93
Izbica Kujawska Online
URL: www.izbica-kujawska.com (dodatkowy: www.izbica-kujawska.pl)
e-mail: kontakt@izbica-kujawska.com

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Postautor: Arizona » czw lis 03, 2005 6:21 am

Ojoj... tyle samo można znaleźć w Internecie... :( A ja miałam nadzieję na jakieś informacyjno-reklamowe dane :D :lol: :D
Coś zachęcającego do odwiedzenia tego miejsca.... Suche dane adresowe tak jakoś nijako brzmią :) A może czegoś więcej udałoby się o SONJI dowiedzieć? Nie każdy ma krewnych, u których może się zatrzymać. A nie ma to jak promocja regionu i lokalnych przedsięwzięć.
Ale tak czy inaczej, bardzo dziękuję za szybkie info :)
Arizona
porucznik
porucznik

Postautor: zuzia » wt cze 13, 2006 11:56 am

W związku ze zbliżającym się sesonem urlopowym, wróćmy do tematu noclegów, :) czy poza polem namiotowym jest mozliwość wynajęcia domków nad jeziorem :?: jeśli jest taka mozliwość proszę o jakiś tel.kont.
Czekam z utęsknieniem
zuzia
kapral
kapral

Postautor: LaSpeedy@wp.pl » czw cze 29, 2006 6:13 am

Ja noclegu w Izbicy nie musze szukać - zawsze mam zapewniony :)
bakiewicz.pl - zapraszam wszystkich fanów siatkówki
LaSpeedy@wp.pl
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: zuzia » czw cze 29, 2006 8:28 am

Miejsce na parkowej ławeczce mnie nie satysfakcjonuje :lol:
zuzia
kapral
kapral

Postautor: LaSpeedy@wp.pl » czw cze 29, 2006 8:34 am

ha ha haha bardzo śmieszne, nigdy sie tak nie śmiałem
bakiewicz.pl - zapraszam wszystkich fanów siatkówki