Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Polskie drogi..........

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Polskie drogi..........

Postautor: Banita » pn sie 22, 2011 3:58 pm

Przejeżdżając dzisiaj przez Izbice z przerażeniem i zdziwieniem,dostrzegłem jak dwóch pracowników remontowało w naszym miasteczku dziury w asfalcie,co ciekawe jakośc wykonywanej przez nich pracy była poniżej jakiejkolwiek krytyki,drobny kamień był wszędzie,tylko patrzec jak zaczną leciec szyby,co ciekawe nie widziałem nikogo z nadzoru z naszej gminy,kto pozwolił takim patałachom na niszczenie naszych aut,to skandal,pytam się gdzie są zamiatarki, żeby w mieście panował taki burdel .Ludzie przecież tak niemożna .
Banita
sierżant
sierżant

Re: Polskie drogi..........

Postautor: dawid » śr sie 24, 2011 7:59 pm

Co racja to racja... zamiast te dziury zakleić czymś porządnym to robią to na sztuke, żeby dziur nie było widać.. Bez komentarza .
dawid
kapral
kapral

Wróć do Ogólne