Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Jak pomóc Renacie???

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Jak pomóc Renacie???

Postautor: Dominika » pt cze 24, 2011 9:32 pm

Na pewno wszyscy Ją znacie.Wiele osób wie o tym,że potrzebuje pomocy,bo od sześciu lat choruje na raka.Nie ma dla Niej szansy na leczenie w Polsce i dlatego musi lecieć do Chin...
...
Dopóki oddycham, cały czas mam nadzieję...
Bo mam dla kogo żyć. Mam wspaniałego męża i dwójkę dzieci, które jeszcze mnie potrzebują."

Dziękujemy za każdą pomoc i każde wsparcie kierowane w stronę Renaty.
Jeśli ktoś zechciałby przekazać złotóweczkę na ratowanie życia naszej Bohaterki, bądź przekazać informacje dalej podajemy dane:

Nr konta:
20 1090 2040 0000 0001 0887 3169
koniecznie z dopiskiem: Na leczenie Renaty Cichockiej."

"Fundacja z Uśmiechem"
ul. Paderewskiego 11/39,
25-001 Kielce
Bank Zachodni WBK

Dane do przelewu zagranicznego:

IBAN: PL 20109020400000000108873169
SWIFT –BIC: WBKPPLPP
Posiadacz rachunku: Fundacja z Uśmiechem, ul. Paderewskiego 11/39, 25-001 Kielce Tytuł przelewu: na leczenie Renaty Cichockiej

http://www.zusmiechem.free.ngo.pl/?renata,115

APEL:
http://blogiemwraka.blogspot.com/

10 lipca odbedzie sie w Izbicy Festyn z udzialem gwiazdy,którą będzie Kamil Bednarek.Mam nadzieję,ze wszyscy zmobilizujemy się i tłumnie wspomożemy Renate pieniędzmi.
Przewidziane są loterie fantowe,aukcje(do zlicytowania miedzy innymi strój koszykarski Anwilu Włocławek,plakat z autografem jerzego Dudka ,płyta Dody z autobrafem i wiele innych...)
Zapraszam serdecznie.jeśli macie jakies pomysły,jak mozna jeszcze pomóc,prosze o kontakt 663097190.Pozdrawiam)))
Awatar użytkownika
Dominika
szeregowy
szeregowy

Re: Jak pomóc Renacie???

Postautor: Dominika » pt cze 24, 2011 9:34 pm

Oczywiście Jerzego,nie jerzego :oops: :oops: :oops:
Awatar użytkownika
Dominika
szeregowy
szeregowy

Wróć do Ogólne