Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Tanszy net

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Tanszy net

Postautor: Question » pn mar 01, 2010 10:19 am

Witam. Jakis czas temu w izbicy byly roznoszone ulotki firmy z Kola , ktora ma zamiar oferowac u nas internet radiowy. Moze mi ktos podac nazwe tej firmy ? Bede bardzo wdzieczny. A moze ktos posiada jeszcze taka ulotke ? Skan tez by sie przydal :D

Z gory thx , pozdro.
Question
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Re: Tanszy net

Postautor: mendel » czw mar 18, 2010 1:05 pm

a słyszał ktos o ofercie internetu radiowego na terenie izbicy kujawskiej od firmy aduro z lubrańca? jeśli tak proszę o info
----Mowa jest srebrem,milczenie złotem----
Awatar użytkownika
mendel
chorąży
chorąży

Postautor: Banita » czw mar 18, 2010 5:35 pm

Radzę nie pochopnie podejmowac decyzji w sprawie netu!najciekawsza jest propozycja cyfrowego posatu jeszcze nie znam szczegółów, ponieważ mam jeszcze 1 rok umowę na radiówkę ,a następnie tylko z cyfrowego polsatu,szczerzę radzę zainteresowac się właśnie tą propozycją :D
Banita
sierżant
sierżant

Postautor: mendel » czw mar 18, 2010 9:15 pm

cyfrowy polsat? ale to nie na naszych terenach....pytałem w punkcie obsługi klienta....trochę poczekamy zanim cos się pojawi
----Mowa jest srebrem,milczenie złotem----
Awatar użytkownika
mendel
chorąży
chorąży

Postautor: blazej » pt mar 19, 2010 10:35 am

Na naszych terenach jeśli ktoś chce mieć porządny internet to Neostrada lub Netia (choć w tym drugim przypadku to TP udostępnia łącze, co może później rodzić wiele problemów) Internet bezprzewodowy to inna bajka, na niekorzyść oczywiście. Przepustowości raczej zgadzają się na papierze niż w rzeczywistości, a w niesprzyjających warunkach atmosferycznych również kiepsko to wygląda. Jedyny minus światłowodu to fakt konieczności bądź to płacenia abonamentu, bądź tzw. opłaty za utrzymanie łącza (w gruncie rzeczy niewiele niższej od abonamentu) Ale jakość usługi nieporównywalnie wyższa od jakiejkolwiek radiówki.
Izbica Kujawska Online
URL: www.izbica-kujawska.com (dodatkowy: www.izbica-kujawska.pl)
e-mail: kontakt@izbica-kujawska.com

Obrazek
Awatar użytkownika
blazej
Administrator
Administrator

Wróć do Ogólne