Po ponad 16 latach istnienia z dniem 27.12.2019 roku Forum Izbica zostało zamknięte. Od dziś nie ma już możliwości tworzenia, edytowania oraz usuwania istniejących tematów i postów. Rejestracja nowych użytkowników została zablokowana.

Nadal możliwe jest przeglądanie forum, postanowiłem pozostawić wszystkie wpisy, gdyż szanuje czas użytkowników, poświęcony przy ich tworzeniu.

Uzasadnienie: Ponad cztery lata temu (27.11.2015 roku) nastąpiło ujednolicenie profilu strony Izbica Kujawska Online.
Od tego czasu publikowane są na niej treści związane wyłącznie z historią, kulturą i turystyką naszego miasta i gminy. Treści publikowane przez użytkowników na forum często nawiązywały do spraw związanych z lokalną polityką, konfliktami, interesami, co kłóci się z ideą istnienia serwisu. Dodatkowo dynamiczny rozwój mediów społecznościowych spowodował spadek zainteresowania forum, a liczba wpisów w ostatnim czasie znacząco się zmniejszała. Nie widzę sensu, by forum nadal pozostawało aktywne. Mam nadzieję, że decyzja spotka się z Państwa zrozumieniem.

BŁAŻEJ NOWICKI
Administrator Izbica Kujawska Online

Bodek przerabia sie na Pis-iora

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: blazej

Czy w nastepnych wyborach popszesz obecnego burmistrza?

Oczywiscie ze nie przeciez on nic nie osiagnoł
23
74%
Oczywiscie ze tak
1
3%
Nie mam zdania, nie wiem kto bedzie kandydował
7
23%

Liczba głosów : 31

Bodek przerabia sie na Pis-iora

Postautor: f-16 » sob sty 03, 2009 7:37 pm

http://q4.pl/?id=47&g=886&iz=15&nx=30

Bodzislaw wraz Elicja przerabjaja sie ze skrajnie lewicowych komuchow, przez partie SAMYCHBRON na prafice.........

Dobre foty......nie ma co.....
Awatar użytkownika
f-16
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: czerwonamorda » sob sty 03, 2009 9:27 pm

No tak wybory idą to trzeba się podłączyć.
A Bur w podłączaniu staje się geniuszem, kolejki, inwalidzi a teraz wspólnota samorządowa......ech Bodek wstydu nie masz...ty na prawicy? Chyba ci się łeb w druga stronę skręci.....
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

http://www.youtube.com/watch?v=RDzChLnAWTg ogladac!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: goodboy » pn sty 05, 2009 1:53 pm

Bodziowi wszystko jedno z kim byle się znowu załapać na stołek. A kto wygrał wybory parlamentarne w Izbicy-PiS, wie co robi. Tylko czy w PiSie takiego delikwenta z czerwonym rodowodem będą chcieli ,to inna sprawa :lol: :lol: :lol:
Chociaż PiSowcy ostatnio bratają się z komuchami. Szczególnie w sejmie to widoczne. PiS to taki dziwoląg, niby prawica, a w gospodarce lewica jeszcze gorsza od SLD.
goodboy
major
major

Postautor: krzysiek » pn sty 05, 2009 6:42 pm

Jesli pis-oecy przy wiekszosci poparcia przyjeliby obecnego burmistrza(nawet jesli tak naprawde uwazaja,ze nie byl az taki zly)
,byloby to smieszne,ale jak piszesz goodboyu takie rzeczy dzieja sie w sejmie,wiec co pomyslec o tak niskim szczeblu.Nasz burmistrzw pis-ie :lol: :oops:
krzysiek
sierżant
sierżant

Postautor: Vivaldi » pn sty 05, 2009 7:24 pm

Nie bronię burmistrza, ale znacie na pewno powiedzenie "każdy orze jak może". Możecie pisać niesłychane rzeczy, ale tak na prawdę, gdybyście byli na podobnym stanowisku też byście tak z kwiatka na kwiatek przeskakiwali, aby się utrzymać. Proste ??
Awatar użytkownika
Vivaldi
sierżant
sierżant

Postautor: krzysiek » pn sty 05, 2009 8:13 pm

trzeba miec swoja wizje rzadzenia,narzuca to partia do jakiej sie nalerzy.Jesli ktos sie zmienia-dla stolka.....niech znika
krzysiek
sierżant
sierżant

Postautor: goodboy » pn sty 05, 2009 9:02 pm

Ja bym wolał żeby burmistrz był wybierany za osiągnięcia i dokonania. Obecny ma na to 8 lat! Gdyby dobrze te lata wykorzystał nie miałoby znaczenia z jakiego ugrupowania startuje. Miałby wygraną w kieszeni :lol: :lol: :lol:
A tak musi sie biedaczysko ratować. :lol: :lol: :lol:
Nawrócił się i do kościoła zaczął uczęszczać, ba do komunii nawet podchodzi :lol:
A ja pamiętam z liceum jak latał po klasach i krzyże zdejmował- to w latach osiemdziesiątych- z tekstem na ustach, że zabobonów w szkole śrdniej nie będzie tolerował :lol: :lol: :lol:
goodboy
major
major

Postautor: cleo » wt sty 06, 2009 1:52 pm

ale jego czas już przeminął......jemu podobnym również....cala ta świta powinna pożegnać się ze stołkami a tym którzy ze starej gwardii którzy teraz chcących wrócić do wladzy nalezy kupic różance i zaprowadzic do kosciola.....najwyzszy czas prosic Boga o wybaczenie...........
cleo
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: czerwonamorda » wt sty 06, 2009 2:29 pm

Tak bodek ma wizje.tyle tylko ze on ja tylko ma a my ciemni ludzie jej nie widzimy, 8 lat juz prawie ta wizje proboje nam wdrozyc tylko ciemna masa nic nie rozumie
W Hiszpanii jak chca zwolnic trenera to macha sie mu biala chusteczka, u nas tez nalezy tak zrobic
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: bob budowniczy » wt sty 06, 2009 3:13 pm

Vivaldi pisze:Nie bronię burmistrza, ale znacie na pewno powiedzenie "każdy orze jak może". Możecie pisać niesłychane rzeczy, ale tak na prawdę, gdybyście byli na podobnym stanowisku też byście tak z kwiatka na kwiatek przeskakiwali, aby się utrzymać. Proste ??

Vivaldi ty uważasz to za normalne. Dla mnie to tak samo śmierdzi jak pedałowanie. Moze ciebie ktoś nauczył takiej postawy bo dla mnie jest to sytuacja niedopuszczalna. Rozumiem ze można się nawrócić na wiarę, ale nie jestem w stanie pojąc jak można z komunisty robić się prawicowcem.
Dziwi mnie to bardzo ze taka sytuacja ma miejsce i ze działacze prawicowi pozwalają na taka sytuacje. Jesli ma ktoś honor i uważa siebie za dobrego członka danej partii powinien być jak kapitan na okręcie, i z okrętem iść na dno a nie skakać ze statku na statek.....bo tak mi wygodnie
Awatar użytkownika
bob budowniczy
major
major

Postautor: goodboy » wt sty 06, 2009 9:28 pm

Święte słowa Bobie. Moim zdaniem on tęskni za komuną bardzo, ale żeby rządzić nawet do LPRu się zapisze :lol: :lol: :lol:
A z drugiej strony jak to świadczy o PiSie? Zaraz pewnie powiedzą, że lepszy były komuch niż liberał :lol: :lol: :lol:
Zawsze mówiłem, że PiS sam się rozłoży i to się chyba dzieje.
goodboy
major
major

Postautor: czerwonamorda » śr sty 07, 2009 1:16 pm

Postuluje
Postawic tablice lub obelisk Bodkowi...za zaslugi
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: f-16 » śr sty 07, 2009 2:57 pm

Do czego sie jeszcze bodek nie podlaczyl?
Do gniazdka elektrycznego
Awatar użytkownika
f-16
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: cleo » sob sty 10, 2009 11:12 pm

Bodek nie ma szans, mial okazje sie wykazac przez 7 lat!!!!!!!!!!!!!!!!
co prawda nie bylo takiej tragedi jak za Marka Szczupaka ale wiecej sie wymagalo, a juz tuning burmistrza na prawice to juz jakis absurd...........Bob ma racje, ze powinien byc jak okret, anie jak choragiewka
cleo
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Postautor: czerwonamorda » ndz sty 11, 2009 4:32 pm

tak Marek Szczupak to byl ewenement maksymalny, nie do podrobienia orginalny orginal, a teraz demon szybkosci
na szczescie juz wkrotce nastepny ewenement bedziemy mogli dopisac do historii naszego miasta
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Burmistrz

Postautor: franklini » ndz sty 11, 2009 6:40 pm

Najpierw Nasz burmistrz był w SLD, jak ostatnio startował na burmistrza to w Samoobronie a teraz w PIS???. W coś to jakoś nie wierze.
franklini
Awatar użytkownika
franklini
starszy kapral
starszy kapral

Postautor: Menello » ndz sty 11, 2009 8:40 pm

Ciekawe jaki ewenement będzie następny? Ale na to jeszcze troche musimy poczekać.
Menello
sierżant
sierżant

Postautor: bad_boy » wt sty 13, 2009 9:29 am

w ewenementy nasza gmina/spolecznosc jest bogata jak zadna inna
bedom nastepne ewenementy
Awatar użytkownika
bad_boy
kapral
kapral

Postautor: czerwonamorda » wt sty 20, 2009 12:30 pm

nastepna partia to bedzie LPR :) :) :) :) :) :) :) :)
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Postautor: czerwonamorda » pt sty 30, 2009 9:39 am

"Choroba" u panstwa S*adowskich postepuje bardzo szybko, walka o nastepna kadencje trwa, na stodnowke zapraszani sa wojewodai reszta wladz zwiazanych ze wspolnota

Elicja przeszla sama siebie, do tej pory nauczyciele wrza ze swoimi wspolmalzonkami uczestniczyli w stodniowce, teraz kaze im sie za to placic................dno
moje teksty
to zabawa
moje slowa
moja sprawa

Awatar użytkownika
czerwonamorda
sierżant
sierżant

Następna

Wróć do Ogólne